⚡️ Retourneren tijdens de uitverkoop niet mogelijk! Trustpilot
Sluiten

Veelgestelde vragen

Veelgestelde

Betaling

Wat zijn de betaalmethodes bij SASSY.?

Bij SASSY. kun je afrekenen met: Klarna (achteraf betalen), iDeal, Paypal, Creditcard en Bancontact.

Is mijn betaling gelukt?

Het kan soms voorkomen dat een betaling mislukt maar je toch een bevestigingsmail ontvangt. Mocht dit het geval zijn, zal ons systeem automatisch jouw order annuleren. Mocht je twijfelen, kun je ons altijd mailen. Mailtjes mogen gestuurd worden naar hello@wearesassy.com.

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Is het item dat je hebt besteld niet helemaal zoals je hoopte? Jammer, maar dat kan. Bij SASSY. kun je binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling in zijn geheel- of gedeeltelijk retour sturen. Dit kun je doen door, op eigen kosten, jouw bestelling te retourneren naar ons retouradres. Voor de verwerking van jouw retour is het belangrijk dat je een retourformulier toevoegt. Deze kun je HIER vinden

Lukt het niet om deze uit te printen? Geen probleem. Het is in dat geval van belang om in ieder geval een papier toe te voegen waarop je jouw naam, ordernummer, de items die retour komen en de reden van retour te noemen.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw retour worden teruggestort op jouw rekening.

Let op: bewaar altijd de Track & Trace code van jouw retourzending!

Wat zijn de voorwaarden indien ik een item wil retourneren?

Bestelde items die je zou willen retourneren mogen binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd. Het te retourneren item dient ongedragen te zijn en alle tags zijn nog aan het artikel bevestigd. De te retourneren items bevatten geen gebruikssporen of make-up vlekken.  In verband met hygiëne kunnen sieraden alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Let op: voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.

Garantie

Wat zijn de garantievoorwaarden en de garantietermijn?

Bij SASSY. hanteren we een garantie welke geldig is binnen de garantietermijn van 30 dagen (dit geldt voor alle items).

Onderstaande klachten vallen niet onder de garantie:
- Verkeerd gebruik of nalatigheid
- Beschadiging door nalatigheid of door het niet opvolgen van de wasvoorschriften
- Water, val of stootslijtage
- Uitzonderlijke slijtage

Overig

Wat moet ik doen als mijn ontvangen item beschadigd is/ontbreekt of verkeerd geleverd is?

Ai, dat is vervelend en natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses. Mocht dit bij jou het geval zijn, mag je een mailtje sturen naar hello@wearesassy.com met de gegevens van jouw order. Dit zal zo snel mogelijk opgepakt worden.