⚡️ Retourneren tijdens de uitverkoop niet mogelijk! Trustpilot
Sluiten

Verzending & retourneren

Verzending

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

Wij doen niet moeilijk over verzendkosten. Bij ons betaal je altijd, ongeacht de grootte van je bestelling €4,95.

Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €10,95

Is de totale waarde van je bestelling meer dan €75,- dan zijn verzendkosten volledig gratis. Score!

Levering

Wij versturen onze bestellingen via PostNL. Op het moment dat wij het pakketje hebben overhandigd aan PostNL ontvang je een mail met daarin een Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling op de voet te volgen. Doorgaans zal je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd worden, echter kunnen wij dit helaas niet garanderen.

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Is het item dat je hebt besteld niet helemaal zoals je hoopte? Jammer, maar dat kan. Bij SASSY. kun je binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling in zijn geheel- of gedeeltelijk retour sturen. Dit kun je doen door, op eigen kosten, jouw bestelling te retourneren naar ons retouradres. Voor de verwerking van jouw retour is het belangrijk dat je een retourformulier toevoegt. Deze kun je HIER vinden

Lukt het niet om deze uit te printen? Geen probleem. Het is in dat geval van belang om in ieder geval een papier toe te voegen waarop je jouw naam, ordernummer, de items die retour komen en de reden van retour te noemen.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw retour worden teruggestort op jouw rekening.

Let op: bewaar altijd de Track & Trace code van jouw retourzending!

Wat zijn de voorwaarden indien ik een item wil retourneren?

Bestelde items die je zou willen retourneren mogen binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd. Het te retourneren item dient ongedragen te zijn en alle tags zijn nog aan het artikel bevestigd. De te retourneren items bevatten geen gebruikssporen of make-up vlekken.  In verband met hygiëne kunnen sieraden alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Let op: voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.